Kitap Ara

    İslam Düşmanlığına Karşı Sanat

    Kategori: e-kitap

    Sayfa: 288

    ISBN: 978-605-196-773-8

    Boyut: A5

    Kağıt: 1. Hamur

    Yazar: Kemal Sağlam (Yazar)

    Satın almak için; kitaparasi.com

    İslam Düşmanlığına Karşı Sanat

    Dr. Kemal Sağlam

    Büyük savaşlarla birlikte dehşeti ve acıyı ifade eden sanat eserlerinin artık günümüzde; kazanımdan uzak, gerçeklere dayalı, akademik bir bilgiyle sunulması gerekir.
    Öyle ki yaşadığımız bu çağda da dünyayı daha güzel bir yer hâline getirme hilesiyle oluşturulan terörizm; insanlığı, yine savaşlarda yaşanan vahşete ve acıya maruz bırakmaktadır. Ne yazık ki bu terörizmle de insanlık üzerinde "İslam Düşmanlığı" algısı oluşturulmakta ve Müslümanların yoğun yaşadığı her bir ülke işgal edilip, savaş içerisinde bırakılarak, birer sömürge ülkesi hâline getirilmektedir. Ayrıca buralarda yaşayan milyonlarca Müslüman, kadın çocuk denilmeden katledilmekte ya da yerlerinden ve yurtlarından edilmektedir.
    Okuyacağınız bu eserde, dünyadaki "Hileli Terör Saldırıları" üzerinden yapılan "İslam Düşmanlığı"; hakikatli kaynaklardan araştırılıp, gerçeklere ulaşılarak, sanatsal bir ifadeye dönüştürülmektedir. Büyük bir bölümü "Yeni Ekspresyonizm" akımı ile oluşturulan bu sanatsal ifadede hem modern sanatın en ilgi çekici akımlarına hem de Fovizm'den Arte Povera'ya kadar birçok akımın üslup özelliklerine ulaşacaksınız.

    © 2024 Çizgi Kitabevi
    Çizgi KitabeviÇizgi KitabeviÇizgi Kitabevi